GDM dan Obesiti

Hi saya mengandung dah 22 weeks on insulin malam dan makan ubat. Tapi BSP saya da cantik lepas on ubat dan insulin..tapi appoiment still banyak, hmm sekarang da letih dengan checkup yang banyak setiap bulan 😪 hospital dengan KK sebulan dekat 4x checkup ada tak mummy2 sama nasib dengan saya😰 bukan merungut just luahkan kadang letih cuti pun da negative…

2 Balas

Sabar puan, apa apa pun kena hadap demi baby. Kalau puan mampu pergi checkup swasta je. Saya pun check klinik swasta sbb xnk ganggu time bekerja.

12mo ago

mcm sy juga 2nd baby fully checkup swasta. sbb xboleh commit dgn time kk.

nak buat mcmmana hadap saja la