Tolong saya

Saya mengandung anak luar nikah , saya nak jaga budak ni tapi masalahnya boleh ke bersalin kat hospital kerajaan tanpa nikah ?

1 Balas

boleh je, jangan risau. pihak hospital x memilih sapa pon yg dtg untuk rawatan. cuma nnt mesti ade penjamin (kalau x silap ibu bapa/adik beradik/ keluarga). jgn tkut, yg penting keselamatan ibu n baby. cakap2 org luar jangan hiraukan. kalau Muslim, ambil la masa ni untuk bertaubat, sebab bila melahirkan nnt bagai pertempuran hidup dan mati. kalau awak perlukan sokongan boleh msg sy secara personal.

3y ago

Klau tak ada adik brdik ada mk je ayh xde 😑 mk plk kesihtan dy x elok sngt skrng tu pun adk sdara jaga then mk sruh yg jaga sy yg uruskn h ke