Cysts

Saya mengandung anak no 2 dalam 14 minggu dan saya mempunyai pregnancy cysts yang size bermula dari 3.4 membesar ke 4.4cm.. Semalam pergi kk scan dan 2 org Dr nampak ada benda putih bawah cysts tapi x tahu apakah benda putih tu Dan suruh refer to pakar.. Appointment dgn pakar belum dapat lagi.. I sangat risau dengan cysts yang membesar Dan benda putih tu...i sangat down....

Cysts
1 Balas

Kalau sis ada cyst..jgn stress2 tw..just try relax n cool..jika kita.stress..sedih akn mengakibatkn cyst mmbsr..try jg pemakanan juga wlaupn ms.kita peknen...hritu dkt wall sy..sy ada share ttg pmknn tuk org cyst..pcos n etc...hrp dpt mmbntu sis..mcm sy dlu pn ada ovarian cyst stage 4 smpai doc pakar kata xde chnces tuk preggy jika sy berkahwin...tiada zuriat selamanya...sbb dkt both side ada cyst yg bsr dan pnh buat operation ..dan ia adalah kali kdua alami ketumbuhan..tp ms naik bulan strusnye preggy... Pestime dlm hidup sy selepas 7tahun alami cyst kali kedua lepas operation tahun 2011 cyst sy mengecil bila pregnant ..bila naik bulan keseterusnya..cyst mkin mngecil dan hilang..skrng ank dh umo.setahun sebulan...doc kata cyst tiada sbb ank fully bf....sy hrp cyst sis blh.mngecil juga.... Sy doakan mg smuanya baik2 shj tuk sis..dan mg tuhan sntiasa lindungi sis... aamiin..jg dri baik2 ea