Rasa pening, berdebar , nk pitam dan jantung laju

Hi saya mengandung 37w 4 days, harini lps je suami gi krja, sy trus buat keje rumah cm biasa, idai kain basuh baju, jadi sy lmbt sikit makan dlm kul 10 pgi cmtu bru la mkn, sy order grab je sbb kt rumah mil sy tkde mknn apa ii, jdi sy kena brdikari sndiri cari makan, tpi tdi sy betul ii tktahan ye rse badan lemah lesu muka pucat, rse nk pengsan sy tahan je, sy cuba jgk idai kain slow ii, pening kepala smpai skrg, ke ni simptom hb saya low n anemia? Sy mmg ada msalah darah rendah dri sblum kawin lgi, sbb adik sy talsemia, tpi tkterukla, cuma darah sy b+ jenis darah rendah n hb low, tpi alhmdulillah hb sy baik 12+ skrg, cuma sy risau keadaan sy n baby, baby pun bile sy sakit n lmbt mkn, die kurang gerak, n gerak dia lain mcm, sy risau apa ii jadi kt baby, sy pun rse lemah je badan , tgh menunggu nk brsalin, btw sy ada appointment ptgni jumpa nurse patut ke sy bgthu kt nurse yg jaga saya tu sy ada anemia tdi? N sy kena masuk wad ke utk tgk keadaan baby? Spe penah pngalaman cmni jgk sbb sy first mom #firstmom #seriusnanya ##ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Simptom anemia tu awak. And yes, please inform nurse awak nanti.