Air kencing kotor...

Saya mengandung 13w tp 2 mggu lps buat ujian doc kata air kencing kotor.mggu ni pn masih sama.Siapa ada pengalaman ni blh share x?dan mcm mana nak mengatasinya...

31 Balas

Sya pun kncing kotor 8week. Smpai kna tahan wad selepas keluar was sye almal kan air bali, lama ii kencing saya elok bersih jernih

Minum air masak dan air kelapa banyak². Air kelapa mencuci pundi kencing, air masak membantu buah pnggang bekerja dgn lebih baik.

Sy pun mcm tuu. Dua kali p cek air kencing kotor. Kali ketiga , sblom p cek air kencing mnum air masak bnyak2 . Terus dah ok.

Sy 24weeks baru ada kencing kotor smpai 39weeks. Lepas kencing kerap kan cuci bahagian bawah tu.

Bnyakkan minum air ksong...jaga kebersihan miss v. Terutama slpas bersama dan ke tandas.

Minum air kosong banyak sis saya kuat minum air kosong Alhamdulilah x kna kencing kotor

Mnm air putih byk2.. Bile kite kerap kncing... Kncing kotor pn akn hilang.

kalau saya lebihkan minum air putih. lama2 insyallah hilang

Minum ayaq banyak banyak ja, tu ja nak bgi kencing tak kotoq

Mkn buah tembikai,air barli,air suam jgn minum manis