Sumplement utk ibu hamil 28w

Blh share x ibu2 amik sumplement ape tyme 28w ni..mcm sy ada mslh kencing kotor..#ingintahu #bantusharing

4 Balas

xad amk supplement ap sis.Cuma haritu masa kena kencing kotor doc ad bagi Saya antibiotics, alhamdulillah lepas seminggu check balek result da okay.Ad yang cadangkan minum barli kosong,sis bolee cuba tapi tetap kena banyakkan airmasak

sis rebus beras barli n minum air nya slma smnggu sblum checkup dan bnyk kn minum air putih...amal kan slgi kencing msih kotor.

Mcm sy mkn ubat dokter bg shj. N jika sy trkna kncing kotor, dokter sy suggest supaya minum air putih dengan banyak

sy makan obimin pluz , pil kalsium dgn vit c je