Nescafe 3in1

Boleh x nak minum nescafe 3 in 1? Teringin pulak rasa. Nak masuk 4 bulan dah x pernah lagi minum 3 in 1. Any advice?

5 Balas

Boleh je kalau mengidam sangat.. Tapi kalau sis hb low kalau boleh cuba la elakkan dulu sebarang minuman berkafein macam nescafe, coffee, milo, teh etc for now sebab nanti effect dia memang kaw kaw hb turun macam saya dulu makan ubat pun makin turun hb haha.. Tapi kalau sis teringin sangat sis boleh cuba macam saya buat, contoh saya makan ubat malam so kalau saya teringin air gitu saya minum waktu siang je.. Kalau makan ubat siang so saya minum time malam je tu pun sikit sikit jelah minumnya

Boleh klu utk buang ngidam tapi jgn selalu sbb kandungan kafein akan mengganggu hb

Nurse x bg sy minum kafein lgsg...milo pn dia x bg..hb awk teruk sgt dia kata..

Boleh je cuma tak boleh selalu

Bolr