normalkah ibu mengandung yang kluar bercak darah semasa awal trimester ...

Saya mengalami bleeding 2 hari yang lepas dh pergi scan doktor cakap baby ok cuma kurang stabil..dan dia bagi saya ubat kuatkan rahim.. Tp sampai ke hari ni darah masih keluar dlm 2 3 titik dekat pad..ape yg perlu saya buat..

1 Balas

Normal....melainkan jika darah penuh 1pad...bimbng keguguran... Ikut nasihat doc..bmyakkan brehat elakkan lakukan kije² berat.