NAK TANYA SESUATUU

hai mommy , nak tnyaa sy pregnant da 3 minggu 5 hari .. normal ke kluar darah coklat .. tp biasa nya org kata kluar 2/3 titik je .. tp sy yg kluar bukan 2/3 titik .. tp darah cuma warna coklat . . tp sekjap je dlm sminit lepas bsuh terus hilang .. sorry ayat terabur sikit 😂#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Mcm mana tahu preggy 3w5d ye?

2y ago

seminggu sblum trikh priod da dpt detect mngdung ... test prgnnt pn naik terang double , clear blue pn naik pregnnt sis 😊