nescafe 2in 1

saya memg penggemar nes atau kopi boleh ke masa preggy saya mnum tapitak selalu cuma sekali 2 shj saya ambil sebab nk hilangkan rasa ngidam saya ni..

2 Balas

Sy pun pengemar nescafe...kopi sebelum preg mmg x boleh tapi time preg lain pula teringin nak minum kopi...terus ada kwan satu kerja tegur kurgkn minum minuman berkafein tidak baik untuk kandungan

Setahu sy kafein dlm dos tertentu xelok utk kandungan. Boleh tengok FB Dr Imelda Balchin, dia ada ulas isu ini. Boleh cuba tengok di “search”.