Terasa hati

Saya masih cuba untuk mengandung..tapi saya selalu terasa hati bila ada yg kata lmbt sangat nak dpt anak..soalan2 macam tu sangat mengganggu emosi saya..saya bukan taknak ada baby..nak sangat.cuma belum ada rezeki..

22 Balas

sy phm perasaan sis tu sbb sy pun prnh lalui...Dulu suka bawa sepupu sy yg masih kecil jln2...Org dh sindir..asyik bawa ank org jln je bila lg nak bawa ank sendiri jln...Tp paling sakit yg bila ada kata tanah x subur...Tp suami sllu bg semngat kat sy...Alhamdulillah dh 3org ank sy...Tu pun sy dh bersyukur sngt....

Sama la kita tapi lama2 saya biarkan je...jadi tak kisah pun orang nak kata apa, diaorang taktahu betapa strugglenya kita.. InshaAllah sis ada rezekinya nanti, saya doakan semoga sis dipermudahkan segala urusan

3y ago

insyaallah..saya sabar je..ada rezeki ada la tu..setiap org rezeki lain2..ada yg cepat ada yg lmbat..mna tau allah nak bagi yg lebih baik..

Sabar ye sis. Xngandung kena ngata. Yg ngandung selalu pun kena ngata jugak. Sy anak no dua jarak dekat ngan yg pertama. Org kata gatai galak, xplanning ke, xkesian ke ngan anak first. Sakit hati.

Sy pun pernah lalui situasi mcm sis.. Smpai nangis jgk lah.. Stress..dan akhirnye sy dh xnk stress, xnk pikir orang dan percaya rezeki. Alhamdulillah.. Xlm lps tu sy pregnant

paham😑..sabar lah sis,mulut tempayan boleh ttup,mulut mnusia nie mcmtue lah....bkn nk pk prasaan org..moga psgn yg ttc akn dpt bby thn nie

Sabar sis . In sha Allah ad rezki awak , mgkin bukan skrg . Rezki tiap org tak sama , ad yg cepat ad yg lmbat . Doa yg baik2 😊

3y ago

amin..doakan saya ya sis

Bersabar la.. Mulut org kita xbleh nak tutup.. Biarkan je die.. Sy yg dah ada sorg ni pon disibukkan tanya bila nk tambah..

Sabar la sis..doa yg baek2 insyallah ade rezeki kita nanti yg masih menanti..😊😊

alahai..siannya kena hadap benda cmni.sbr byk ok.ada nanti rezeki awk tu. tah tah twins nti

3y ago

amin..insyaallah..allah itu maha adil..maha mengetahui..

Sabar byk2 ya dear 🥺🥺. Saya pun tgh mencuba jugak ni ☹️

3y ago

terima kasih doa sis2 semua..semoga esok2 kita di khabar kn dengan khabar yg gembira..sama2 kita berdoa..aminn