Spotting coklat

Saya masih ade spotting coklat tp x byk.. Klu ekotkan hari ini hari last sy mc. Perlukah sy ke klinik lg utk mntk mc? Atau sy boleh kerja dh esk? Mntk pendapat semua ibu²...

1 Balas

Awal pregnancy dulu pun sy ada spotting juga. Dpt mc hampir seminggu kena bedrest. Tapi sebab masih ada spotting walaupun dh consume duphaston,sy terus ke specialist dan doc jumpa punca spotting berlanjutan. Lepas treat,sy clean dr spotting.