Noriday

saya makan pil Noriday setiap hari.. Dan ia membuatkan saya period setiap hari for almost 3 weeks dah.. Knp eh? Adakah sy tidak serasi dgn pil tersebut?

2 Balas

Sy pun makan noridays setiap hari... smpai satu hari drh period jadi beku dan tersangkut dalam miss v.. scarynya masa tu... tp pasal drh turun bnyk hari tu kna refer doctor.. sy pun dah refer doktor bkenaan drh beku tu.. alhamdulillah xda yg bahaya..

saya mcm sis..buntu skrng..lps tu apa jadi sis…period stop berapa lama…jd normal balik ke?