Perancang

Hai.. Sy nk tny sikit... Ank sy da 7bln++ fully breastfeed.. Wktu 40hri sy rancang ambil pil noriday.,. Now nurse suruh sy tukar pil lain.. Xtau knp.. Jd sy pilih pil regulon... Pil regulon ni ade effects x pd susu bdn ek? Knp pil noriday kne ambil smpai umur ank 6bln?sy msih blum dtg period lg.. Tlg bri penerangan please☺️☺️

2 Balas

Maaf mommy, saya personally takde experience ambil pil perancang. Saya sertakan dekat sini link yg saya dapat di Internet tentang side affect yg mungkin terjadi dengan pengambilan pil regulon https://www.ubat.info/malaysia-ms/regulon-tablet/amp Mungkin Ibu2 yang ada pengalaman consume sendiri pil regulon ni boleh share experience. Moga dengan sharing Ibu2 lain, kita sama2 dapat ilmu dan manfaat. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

saya sekang ambil suntikan perancang dan anak umur 1 tahun 1 bulan. nurse takde pulak suruh saya tukar kaedah perancang dan susu badan masih ada lagi. cuba puan tukar kaedah suntikan pulak

1y ago

berkesan tak ambik depo? period ok tak sis?