pil perancang

hai ollssy nak tny, saya ambik pil perancang noriday. adakah sy mmg takkan period sepanjang saya ambik tu?

3 Balas

Akan period jugak.. sy punya period dtg sgt pelik... dia jd drh beku... sy igtkan ada bisul dalam miss v... takut btul jadinya..

Pil akan period sis. Biasanya selepas 21hari akan period. Kalu suntik depo kdg2 period tak henti @ tak period langsung.

5y ago

tp pil tu 28 biji.

Kalau ambil pil normal tak period kluar lebih dari tujuh hari?kdg2 byk darah kdg2 tak....kalau nak stop ambil boleh ke

4y ago

sma la lpas makan pil tu mmng akan priod ka?dn priod tu bnyk la lbih dri 7 hri jga