Nak tanya ja

Saya lewat period. Last period 29/1/20 (first day period). Skrg dh lebih kurang 10 hari lewat. Saya ada buat ujian upt check. Result positive. Tanda2 demam je. Lepas tu sakit2 pinggang. Tanda2 lain xada lagi. Perut mcm membesar. Saya takut nak pergi klinik kerana masih awal. Kalau di kira saya mengandung, dah hampir 5 minggu. Adakah normal ?

Nak tanya ja
1 Balas

Normal sis

4y ago

5minggu memang susah nak nampak lagi sis. Takpa nanti tggu scan lagi sekali ye. Jangan skip folic acid dan susu.