nak tanya

saya lewat period 7 Hari.. last period 7/6 pagi TD sy check 2line.. cuma nk kepastian Ada kah sebab hormon atau mmg btl2 hamil

nak tanya
2 Balas

Hehehe mcm saya pn dulu mcm nie. Saya p hospital dulu cek. Lepas tu doktor bg surat suruh buat buku pink dkt klinik kesihatan. InshaAllah nanti dkt KK kan dia scan kalau positif pregnant nampak lah kantung atau rezeki boleh terus nampak baby dah. 😊

5y ago

Hehehe alhamdulillah. Tahniah 🤗

Kena cek kat klinik sis baru boleh tau hormon atau btul2 pregnant