upt negatif setelah lewat period...

Asalam ...sy nk tny..sy lewat period selama 14hari...tp cek upt NEGATIF.. Normal kew mctu..or itu hormon shja..sy mmng xmnghrp..cme nk kepastian..

2 Balas

kalo ovulation lewat pon punca lewat dtg period. or sis ada amik any supplement, or buat keje terlalu bnyk buln ni stress ke or on diet jd brt turun mndadak or nak tmbh berat bdn n berat naek mndadak pon boleh ganggu kitaran haid. cek lifestyle semula. nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7

mungkin mslh hormon..kadang2 sbb stress pn blh jd mcmtu or xckup rest..kalau rs mcm sush hti..better puan g jmpe doc pakar sakit puan.untuk chck jika ada abnormal yg berlaku..mcm ada mslh cyst ke..or fibroid or pcos ke... #tapxbisou