haid lewat

saya lewat period 16hari, kitaran dah jadi 47hari masih belum period. guna upt test dari shopee -ve. harini tetiba ada keluar coklat2 period 😔. apa antara penyebab haid boleh lewat ya ? sebelum ni on time je. dan boleh share tips untuk senang lekat tak ?

2 Balas

Slalunya prubahan hormone.. xpe sy prnah alami mcm sis & doctor pernah gtau wlaupun period on time kdg ada msa pndai jd mcm tu juga tp normal je.. klu smpai 3bulan pn x period juga jumpa semula doctor utk check

blh jd perubahan hormon/stress/xckup rehat.