??

Saya khwin dah 6bulan. Masa khwin dulu sekali dgn kakak. Tapi kakak nikah awal 3bulan dari saya. Kakak kawin terus lekat and minggu lepas bru bersalin dan berpantang di rmh. Tpi saya masih belum ada rezeki lagi.. bila tgk akak dh dapat baby rasa happy for her tpi pada masa yg sama rasa cemburu sgt. Walaupun mak ckp saya bru lagi tpi xkan nk tunggu bertahun bru nk risau xdpt anak. Betul x? Sepanjang akak ada berpantang dlm rumah ni saya rasa down jgk kdng2. Suami dan saya pula PJJ, xde tempat rasa nk luah perasaan ?

65 Balas

salah 1 punca lambat lekat adalah pjj sis.. walaupun awak bersama bila dia balik, kalo bukan waktu awak tengah subur, x lekat juga.. xsah cemburu. Mungkin rezeki kakak awak tu dok ngan laki dari awal kawen. Sy kawen lama bertahun2 dari adik2 sy, pjj pulak bertahun2, deme sume dah beranak sy baru diberi rezeki bawak perut.. akan sampai masanya.. Nanti mintak duduk ngan suami, mudah la tu lekat. Jgn stress, jgn fikir sgt. Lagi awk fikir, lagi payah nak lekat.

4y ago

Tksih sis atas nasihat🌷🌷