Bahaya Ke Tido Lmbt Kalau Kta Br 9weeks?

Saya kerap tdo lmbt lately ni. Kul 3-5pg br tdo. Ni 1st pregnancy sy n sy clueless. Bahaya ke kalau kerap tdo lambat?

7 Balas

Tak bahaya tapi tak bagus untuk tahap kesihatan dan keseimbangan badan si ibu la jadi mudah letih sikit .tapi kalau takleh tidur malam cover dengan tidur siang jangan lupa minum susu kalau susah tidur .. kenyang perut mudah tidur ...tapi ibu² ni memang banyak ragam kalau tengah badan dua😂ada yang taknak makan nak terus tidur je satu hari ada tu nak makan sambil baring macam² hahahah