tido lewat

Salam all mommy ..sjk sy pregnant sy ssh tdo mlm,so apa kesan yea lau sy selalu tdo lmbt nih? Rsau tkut ada mslh dgn kndungan sy nty..

7 Balas

In shaa Allah tkde kesan. Sy mse pregnant pun gitu tp paksa diri tido awl jugak sbbnya org tua2 ckpla nnti ank ikut tido lmbt bila da beranak😅

sy pn sm la sis.. dekat2 nk due ni x bleh plak tdo.. pkul 2,3 pg br dpt tdo... rsau gak... ada x sesapa yg sngkut bacaan bp bila tdo lmbt cmni?

Biasa la tu.. mcm saya dah 37w n kerap terjaga tgh mlm.. kadang 3,4 pagi dah bgn terjaga sampai subuh.. repet blk tido sampai kul10..

Sya kja syif mlm..usia kandunagn dh 6 bln lbih. Blik kja pgi,smpai rumh tdo puas2..claim yg smlm...😅😅

Macam saya bp jadi rendah sangat. Memang tak cukup tido masa preggt dulu.

Sy pun risau la..sy bru 12w..sy susah nak tdo..kdg pedih ulu hati

Xde kesan agaknya....nati claim blk tdo time siang ok