sakit ulu hati preggy ank 2

saya kerap pening,pitam,sakit ulu hati,loya n muntah...mkn apa2 muntah balik....smpai xthu nk mkn apa lg....air pn sma....mnum pn muntah blik....sakit ulu hti tu terlampau sakit....dlu prggy ank prtama...sakit ulu hati tu skejap je....ni dh 9 mnggu.....dh lemah longlai bdn....td pg ada muntah keluar darh sikit....tekak pn jd perit sbb asyik muntah....tlg sy

3 Balas

sy pon pedih ulu hati..sy mkn gaviscon.sy xtahu elok atau x tp sbb dh xtahan sy telan je gaviscon tu..

5y ago

dh mkn...munth blik....

Pergi klinik, minta masuk air. Saya pernah kena masa mengandung. Sampai kandungan nak masuk 3 bulan. Teruk sangat. Last² kena tahan wad utk drip. Sebab x leh makan apa². Asyik muntah je.

5y ago

msk jugak wad smlm

Sya baru jak mnggu lalu g klinik mntk ubt gastik..kn waktu mngidam ni trlalu memilih mknan naa apa lg gastik mnyerang sya suda sakit ulu hati..Alhamdulillah da ilang rasa sakit tu dlm bbrapa ari ni sbb mkn ubt gastrik yg doktor bg tu

5y ago

yup