Pedih ulu hati

Assalammualaikum mommy semua , nak bertanya saya pregnnt 9week makan x selera nak muntah ja , saya pakasa mkn sikit2 saja utk alas perut . lepas tu selalu rasa pedih ulu hati 😭 da mkn gaviscon , mnum air banyak pn ttp rasa pedih ulu hati nii . Ada x cara lain nak hilangkan pedih ulu hati ni ?😭 mommy xtahan #pleasehelp

2 Balas

try mnum air suam. semlm sye dh teruk sgt, cube minum milo suam sbb gaviscon dgn ubat gastric x jalan. lps minum tu rasa lega sikit. sbb angin mula keluar dri bdn.

2y ago

ok baik sya akan try nnti tq mommy . 😥

mommy mkn pe biasa

2y ago

boleh minum teh suam juga ka...saya pon pedih ulu hati juga...makan susah tidak makan susah...Klau mkn sikit...nnti MLM sush mau tidur sbb skit d dada...sedih betol sy sbb sush mau telan nasi...