Pengesahan Mengandung

Hi. Saya kene pergi klinik ke utk pastikan betuk ke sy pregnant? Check upt positif 5kali dah check. Ikut last kiraan first period sy dah 4 minggu 4 hari. Help me hihi

4 Balas

Klo g kk boleh cek,, nt trus jumpe doc &scan tp sllu klo awal sgt xnmpk pape pun , sy 5w prggnt 6w bru g kk n buat buku tu pun bergntung pd kk kt tmpt awak,sllu buat buku8-12 w

boleh ke swasta utk check early pregnancy. kalau nak pergi kk skg byk tmpt perlukan appointment

pegi swasta lg senang. dh confirm, bru buka buku pink dkt kk

try coll dlu sis kk berdekatan area awak tye dulu