Period lewat 9 hari. 4 UPT positif

Hi mommiess semua. Sy nak tanya, period sy dah lewat 9 hari, sy sudahpun check beberapa UPT dan naik semuanya double line. Kalau ikut last period, dalam 4minggu 5 hari. Jadi minggu ke berapa yang elok sy buat scan comfrmation?

2 Balas

hai sis,kalau awk nak scan dah boleh dah,sbb baru2 ni 4/3 saya check UPT and saya pregnant ,malas nak buat buku awl and 9/3 baru2 ni saya rasa skit prut sangat and saya ke klinik swasta untk check up and masa tu saya baru tahu kandungan saya 4 minggu 5 hari, doctor tunjuk jantung baby and doctor ckp kalau nak nampak lg jelas boleh dtg lg 2week

3y ago

Baik. Terima kasih sis 💕

Biasanya scan 8-9w baru nampak kantung. Kalau pergi awal ni baru nampak rahim menebal je. Puan banyakkan berehat & jga pemakanan. InsyaAllah😊

3y ago

Ouhh baik. Terima kasih awak 💕