doakan saya

Saya kena tahan warded disebabkan scan tak nampak kantung atau apa. Saya pulak bleeding. Kandungan 1 week 2 days. Doktor dua kali buat UPT. Positive. Doktor takut pregnant di luar rahim. Doakan saya dan baby. Lagipun saya baru habis period selasa lepas .

doakan saya
16 Balas

Semoga baik² saja sis . Kwn sy ada juga begini , scan² tk nmpk kantung . Dia beranak normal , selama prgnant , dia period mcm biasa . Doc kata kes mcm dia jarang berlaku smpai kena pantau 2mnggu sekali . Sy pn tekejut juga dgr cerita dia . Sis jgn stress² ya ❣️❣️

4y ago

Ohhh. Hehe ok

Sama kita sis. Sye dah minggu ke8, masih tak nampak kantung lagi. Memang risau kandungan luar rahim. Minggu ke9 gugur. Jadi bukan kandungan luar rahim tapi kandungan tak menjadi. InsyaAllah ada rezeki lain ☺️

4y ago

Semoga Allah kurniakan awak zuriat ye 😘 dan dipermudahkan segala urusan

Sblm sy pun mcm tu sis... Non stop bleeding.. check mmg positive.. kantung Tak nmpk.. refer hospital.. dorang scan Dr bawah br nmpak Ade Kat tiub.. terpksa bedah.. kandungan luar rahim...

4y ago

Sedihnyaaa.

1week 2 day? Konfem ke sis normal mummy xdpt detect lg kndungan 1w tu😅 tp xpela moga urusan sis dipermudahkan semuanya

4y ago

Terima kasih. 🤗

Semoga sis dan Baby tak de apa2 🙏🙏🙏Aminn.. Sis jgn stress sgt ya.. Jgn byk fikir ☺️fikir yg positif....

4y ago

Terima ksih. In shaa Allah

nak tahu jugak macam mana Dr tu cek. 1 week dah boleh detect. apa2 pun saya doakan pn n baby selamat n sehat.

Semoga dipermudahkan segala urusan yer

Semoga dipermudahkan urusan. Allahumma Aamiin

4y ago

Terima kasih. Takut sgt

Biasa kandungan 8w+ baru nampak

4y ago

Tuh lahh. Doktor tggu esok nk buat check. Harap dah stop bleeding

Semoga Allah permudahkan urusan sis

4y ago

Terima kasih . Aamin