Keguguran 5 weeks

Saya keguguran 5w, perlu ke berpantang? Saya 1st time n tak berapa tahu, boleh bantu tak?

11 Balas

sy tngh berpantng Ni Bru 3 hri..11 mmnggu..tumph drh..pngsn 4x..cuci hdup² xde bius..pstu tdi urut..bertungku..bngkung..pkai pilis..btul² jga pntang sb bdn NK guna lma..mkn pn pntang..mkn msakkn rebus2 je..sy kna pntang 44 hri..lain org lain cra..tp sy ikut org lama..arwah pesn sme je ggur gn bernk pntang Nye ..cma ggur kn jga btul²..so sy kna dgr ckp arwah mak..wlau mak DH xde..selmt berpantang ye sis..

1y ago

slmt berpntg sis. last sy bace post sis ari tu. tertnye2 jgk mcm mne la keadaan sis. oo, rupanya tgh berpntg dh.