Baru keguguran pregnant balik

Saya keguguran 5/3 skrg pregnant balik 7minggu tapi skrg ni saya tak ada alahan mcm dulu,,,loya tu sehari mungkin 2,3x saja saya loya,,normal ke,,,rasa nak kencing2 pun mlm saja,,belum lagi pergi scan tunggu 9minggu bru p klinik Ada tak siapa2 mcm saya😭😭saya setiap minggu cek upt,,fikiran saya tak tenang,nak cek awal tapi takut

2 Balas

sis sama mcm sy.. sy gugur awal bulan 5 hr tu skrg preggy balik.. tp hati xtenang pkir bukan2 sy cuba positifkan diri ni nk scan lmbt lg.. sbb awal lg tp sy xnak mengharap… tkut kecewa lg🥺

10mo ago

Sama 🥹 saya takut kecewa. Upt faint line. Nak tunggu 1/2minggu lagi baru test upt terasa lamanya. Hati tak tenteram

Tak perlu check upt lagi once dah confirm positive. Ketahui lah stress pun boleh menyebabkan keguguran