Saya pregnant atau tidak ya?

Assalamualaikum, saya nak tanya, Ahad dan Isnin lepas saya double cek memang naik 2 line, sekali dengan simtom² pregnant. Tapi isnin tu (9 Januari 2023) saya gi klinik swasta pregnant doktor kata kantung tak nampak lagi, doktor suruh dtg lagi 3 minggu utk cek semula. Normal ke ya? Last period datang 1 Disember 2022 bulan lepas. Setakat ini saya memang kurang ada alahan teruk, ada sesekali saja rasa loya, kadang nak muntah, perut kerap jd angin, sembelit dekat seminggu dah, dan sesekali saja rasa sakit bawah abdomen perut tu mcm senggugut tp soft je dan hilang on off jrg2 dah rasa.. Saya tak pasti saya pregnant ke tak ya skrg? #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing #pleasehelp

Saya pregnant atau tidak ya?
2 Balas

Ada tu, nti 3minggu lg pergi check semula ya. Meanwhile boleh cri folic acid dkt farmasi, beli yg biasa saja, sepapan RM1, mkn 1 biji sekali sehari.

2y ago

iya doktor bagi dah folic acid..amal sekali dgn healthy food..mudah2an ada rezeki saya aamiinn☺

kcik lg tu puan..blum nmpk, tungu la 2 mngu bru scan balik

2y ago

semoga baby sihat membesar...jgn risau la.