Tak lalu makan

Kandungan bru 6 week tapi saya tak lalu nk mkn asyik nk muntah jea.. sblm nie saya pregnant mcm nie jugk.. tpi after 12 weeks saya keguguran janin tak menggembang.. skrg saya takut jdi mcm tu balik.. ape perlu saya buat ya??

2 Balas

Cuba makan benda yang awak boleh makan, macam saya tak boleh telan nasi. Saya makan mee ja masa 6 weeks. Saya alahan teruk dari 4 minggu hingga 15 minggu . Kadang tu makan nasi dengan kuantiti yang sikit. Susu untuk ibu mengandung jangan lupa minum. Cuba ya mommyy, inshaa allah boleh. Sikit pun jadi jangan biar baby lapar🥺🫶🏻🫶🏻 mommy kuatt!!

2y ago

Tq nasihat.. smlm saya just mkn bubur nasi.. rsenya tu jea yg boleh telan.. lepas tu saya kerap mkn buah..

makan je buah ke mee bihun, oat apa apa yang boleh telan. biskut cecah milo ke

2y ago

Okey terima kasih..