Deposit dan kos bersalin di HKL baru

Hi, saya in shaa Allah ahad ni kena serah diri di hkl. Ada tak mommies yg ada pengalaman bersalin di hkl baru, berapa deposit and caj yang dikenakan? Nurses and doctors dekat sana okey tak?

1 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini sbb tiada pnglmn bersalin d sana...mg dpmudahkan segalanya..aamiin

3y ago

komen tu utk bg up post puan yg bertanya ni. x baik reply mcm tu. mungkin awak terlepas soft reminder app ni "Bersikap baik dan menghormati para ibu bapa lain"