jarak antara anak..bungsu..17tahun..jauh dan mengandung..lagi

saya ibu usia .40 tahun .tahun ini baru preggy smula..tampa dijangka..umur anak..sulung 22..anak kedua 21..anak ketiga 17 tahun sy dijangka lahir awl bulan 3 ni, jarak antara ank bungsu..dan skrg ni..yg tgh kandungkan..jauh antra jarak,..mbtkan hati sy gmbira ..untuk menimang chya mata ..stlh skian lama..baru .kmbli..ada, dan yg sy risaukan jrk..ank bungsu dn skrg ni..trlalu jauh..adakah..ibu2 disini..yg mngalami ...sprti sy..dan apakah..klu jrk terlalu jauh..memungkinan..sy..akan di czer..

2 Balas

wah seronoknya ada anak kecil balik..takpe enjoy the journey kak

Wow..