Mommy punya cerita dan pengalaman perancang

Aku ibu kepada 2 puteri 3&2 tahun .. masa yg sulung 6 bulan dah pregnant yg kedua .. lepas beranak terus pakai depo .. 2 kali pakai naik berat .. pakai pulak iucd 6 bulan xperiod .. tukar implanon .. pakai 5 bulan tak sesuai jugak .. buka balik lepas 3 bulan bru period .. terus lekat no 3 😂 skrng nak masuk 6 minggu

1 Balas

Memang ada yang x sesuai dgn apa perancang pn. Samalah saya. Sedih. Smp skrg tgh pikir cmne. Maybe boleh suruh husband pakai kondom kot?