Ketulan darah

saya harini 40weeks semalam dah turun tanda lendir n darah sikit je pergi hsptl dr kata baru 2cm n dr bagi balik sbb time tu mmg tkde rasa contraction pun. lepas seluk tu mmg ade keluar darah, balik je rumah ade ketulan darah besar mcm ni normal ke ye? dr kata tunggu contraction yang kerap baru dtg balik

Ketulan darah
2 Balas

pengalaman sy ni kembar darah org panggil,sakitt.. better awk pergi hospital smula,sb sy dlu lps keluar darah ni terus rase nak beranak n bunyi "pulp" dlm perut.. rupenye air ketumban da pecah dlm perut tp y keluar darah mcmni la,bketul2..

7mo ago

insyaaALLAH.. moge dpermudahkan dan selamat semuanye ye.. selawat byk2🥰

sy ms bersalin hr tu trn drh mcm ni lh.bukaan 2cm trs thn wad.msk kul 2pg kul 9mlm sy bersalin.ms msk wad bru ada rasa contraction.dlm buku pn dh tlskn klu trn drh trs prg hsptl.lbh sis prg hsptl

7mo ago

saya dah pergi sblum tu sebab turun lendir darah bukaan 2cm juga lepas tu dr suruh balik dulu tunggu contraction kerap bru dtg, tpi skrng tkde yang kerap sakitnya sikit2 saya pun confius tpi saya nk pergi balik kejap lagi