ketulan darah 33week

3 hari lepas keluar ketulan darah tiba tiba, dah checkup dkt hospital. Bukaan cuma 1cm. No contraction. Kena tahan, Then discharge, lepastu skrg ni still keluar spot darah kotor tapi sikit sgt. Patut tak pergi balik hospital ? Baby gerqk mcm biasa. Contraction pun tkda.

2 Balas

Dh pergi hospital semula ke? Sy anak sulung dlu pun mcm ni. 33w spotting. 2cm. Ditahan 3 hari, then discharged. Malam lepas discharged tu keluar darah semula, sy terus ke hospital bukaan 4cm dan dh on labor (sy bersalin pramatang 33w)

2y ago

Dah check. Darah pun mmg takde keluar apa. So far alhamdullilah, tggu lg smggu lebih nanti kena follow up balik

Skrg caner? Dah bersalin ke?

2y ago

Hehehe tak bersalin pun dear 😂 tggu jela sampai 36 week, doc pun lepas balik.