you all baby delivered minggu ke bape ye?

Saya hari ni tepat minggu ke 38, tapi tak de tande2 nak bsalin lagi. Perlu ke gie hospital sekarang ? Ape yang kena buat ? Just wait ke macam mane? ??? Risaulah pulak...

1 Balas

Tggu je sis.. xde mslh kalau xfe tanda² sbb dh 38w n ada bby yg 41w tp msih xde tnda² nk bersalin.. mcm sy, xde tnda² nk bersalin pn.. tbe² air mentuban pecah tp jln x buka, 2 hari lpas tu baru bersalin emergency czer.. 38w3d..

5y ago

Sy stakat braxton hicks je.. masa pecah mentuban tu sy tgh sedap golek² atas katil.. tbe² rasa mcm ada benda nk keluar drp bawah, x sakit pn.. sempat lari masuk bilik air n air mentuban keluar mcm air paip..