Gatal gatal

Hi assalamualaikum saye nak tanye pernah tak sape2 ade pengalaman macam nie. Anak saye gatal2 tapi bukan dari makanan. Saye rase dari insect kut. Tahu tak macam mane nak kurang kan gatal atau pun nak baik kan pakai ape. Dah gie klinik dr cakap kurap. Kurap macam nie ke ye ? Sesiape bantu tahu tak #pleasehelp #bantusharing #firsttimemom

Gatal gatal
1 Balas

pergi klinik pakar kulit awk

3mo ago

Hah yang test allergic tu. Ouh pakar kulit dah okay ye. Tq respon wak