Saya nk tnya Sy lewat period 9 days tp Sy test upt ptg tadi ..ni satu ataw 2 ye. ..

Saya harap dapat jwabn shbt

Saya nk tnya Sy lewat period 9 days tp Sy test upt ptg tadi ..ni satu ataw 2 ye. ..
15 Balas

Nampak macam ada samarrr sangat sebab kalau negatif memang takkan ada line langsung. Sepatutnya kalau lewat period seminggu upt dah terang. Tapi mungkin ovulation sis lambat. Nanti try repeat lagi 2-3 hari. InshaAllah kalau betul pregnant, line akan makin terang. 😉

8mo ago

kalau cm sy seminggu awal dah spotting..period ikutkn 9 atau 10hb ni..line samar2..boleh caya ka tu..?

Line mcm 1 jer sy nampak. Ke blur ? Period regular ke ? Biasanya kalau period x regular agak susah sikit nak tau pregnant atau tak sebab sometimes maybe dah ada tapi hcg dlm air kencing masih rendah lagi. Moga ada rezeki buat sis ya ? Inshaallah

8mo ago

terima kasih tu lah saya jadi waswas..

Nampak mcm samar sgt2. 2 hari lg try buat time pagi. Air kencing pertama masa pagi bangun tdo tu lebih tepat. Kalau boleh beli yg dip n tell tak mahal sgt dlm rm8 mcm tu kot lupa dah 😅. Yg tu insyaAllah mmg accurate.

tunggu seminggu lagi ka test upt seeloknya buat test upt waktu pagi.. saya jika period lewat sebulan mesti buat test upt waktu pagi. minggu lepas buat upt 3 kali.alhamdulilah tiga2 tu naik 2 line

8mo ago

ok.sama2

klau tgk betol2 dri jauh nampak dua , saya mcm sis jgk mule2 garis nampak mcm ni tp alhamdulillah dh 14w skrg , try cek seminggu lg mgkin terang dah.

saya nampak mcm dua..tapi samarr y sangat2..kalau jauhkan telefon..mmg nampak 2 ..nanti tunggu seminggu lagi test balik..😊

8mo ago

Maaf mencelah, tp kalau nak cek upt bukan swab test awk swab test tu utk covid je.. hehe

Sy pernah 10 hari lewat tp result 1 line... Jd sye tggu smpi 3mggu lewat...bru sy test lg...Alhamdulillah naik 2 line🥰

8mo ago

terima kasih perkongsian .. nnt saya tgguu .. tp tanda2 dah ada

samar2, better sis tgu dulu berapa hari.n kalau boleh elakkan bersama dgn suami buat masa ni,tgu sampai betul-betul cofrim

8mo ago

okeyy sis terima kasih yea ..

saya nmpak macam 2 line...tp samar2 je...nnt sis cuna lagi ye... InsyaAllah ada rezeki sis nnt...jaga diri...

8mo ago

mudah mudahan ..terima kasih. .

tengok minggu depan awak tes plk ni xbrp jelas kadang2 klw nk uzur pon die akan nampak duble Line jgk