Saya nk tnya Sy lewat period 9 days tp Sy test upt ptg tadi ..ni satu ataw 2 ye. ..

Saya harap dapat jwabn shbt

Saya nk tnya Sy lewat period 9 days tp Sy test upt ptg tadi ..ni satu ataw 2 ye. ..
15 Balas

Cuba test lagi after few days. Guna dipntell stau clearblue. InsyaAllah ada rezeki you ☺️

9mo ago

terima kasih...mudah mudahan ye

Nampak samar sangat. Cuba test time waktu pagi. Guna air kencing pertama lepas bangun tidur.

9mo ago

oke sis tq ..

ad tu..tahniah..tc mommy...semoga diberi kesihatan yg baik untuk ibu dan bby..

9mo ago

Alhamdulilah mudah mudahan terima kasih ..

2 line sis..mcm sy jgk.test awal cmni lh.hari demi hr makin terang

9mo ago

mudah mudahan aamin terima kasih yea

mcm blur, munken ye munken x... repeat smula lg sminggu

9mo ago

terima kasih sis