18 minggu 2 hari

Saya hanya berkongsi cerita, hm mak saya masuk hospital, kene operation. Saya jadi tak selera nak makan, kalau makan muntah semula. Dah rasa macam alahan trimester pertama, asyik muntah. Kepala kerap pening, sekarang demam dah 2 hari. Suami suruh jangan fikir sangat, tapi saya selalu risau tentang keadaan mak saya. Hmm.

1 Balas

jgn risau. insyaallah mak awak selamat. bila awak stress bby pon effect sekali.