Baby bump tak nampak

Saya hampir 6 bulan dah tapi tak nampak sangat perut. Hari ni kursus. Beratur panjang nak ambil makanan lunch, tiada siapa pun nak bagi ke depan. Kawan saya kata kalau naik pengangkutan awam pun mesti orang tak bagi tempat duduk. Nasib lerrr 😂😂😂 Saja share cerita hari ini.

2 Balas

Hm sy smpai 8 bulan takde bayang pun. Dh hjung2 baru la nampak, tu pun org tak caye dh ckup bulan ke idak. Admit wad sbb overdue, katil sblh pun tak caye. Tapi alhamdulillah bsalin bby sihat alhamdulillah berat pun 3kg++

2y ago

Alhamdulillah… yang penting baby sihat. Tahniah sis 😘

kalau naik public transport sis boleh pakai tag "im pregnant" tu. kalau org prihatin dan alert dia akan bg tempat duduk

2y ago

😅😅😅😂😂😂