First baby

Saya nak tanyalah , normal ke kalau pregnant 6 month tak berapa nampak sangat baby bump ? Saya tengok orang lain 6 month dah nampak dah baby bump 🥲 tapi tiap mase tengok cermin nampak je baby bump tu sampai orang cakap tak macam 6 month pun lagilah saya risau 🥲 saya next scan 28 weeks sekarang 25 weeks masuk 26 esok 🥲 haritu scan 23 week dr kate berat baby okay je same dengan weeks 🥲

5 Balas

Saya pun sama, dah 6m org cakap xnampak sgt, tapi berat saya naik banyak, dalam sebulan tu hampir 3kg.. Berat baby pun ok setiap kali scan & Dr xde bgtau apa2 yg merisaukan, so shud be ok la kan 😊

Normal je awak Jangan risau Sy pun 6bulan perut kecik .. kecik ke besar tk penting yang penting baby dekat dalam tu sihat dn sama besar dengn weeks..😊

normal je, saya pun 26w baru nampak sikit baby bump.

norml plgi klau first baby.jnji sht

sy 7 bulan lebih pun tak nampak sgt