Tiada alahan

Saya hamil dah 5minggu lebih. Tapi takda alahan. Normal kee kalau macam ni?? Cumaa cepat lapar jee.

28 Balas

sy mase 1st dulu alahan sampai 4 bulan.. yg 2nd ni alhamdulillah xde langsung.. mase awal² mmg kuat mkn, skrg da kurang mkn berat pon turun..

Normal. Time first pregnancy sampai sudah tak ada alahan. Pernah buat buat nak muntah siap sbb nak feeling pregnant 😅

Normal ataupun myb sbb baru lagi. ade org 6 weeks ke atas baru alahan. jangan di minta sis, seksa dia lain macam 🤭

normal tu sis..Sy time 5week pun belum ada alahan...tpi masuk 7minggu start la mual2😁..smpai skrg ni..

Saya haritu 5weeks pun tiada alahan tapi start 8weeks sampai skrg dah 5 bulan alahan masih ada 😖

normal sis.. mcm sy mula hamil smpai skrg 18week xde apa2 alahan.. mulut asyik nk mengunyah je 🤭

sy 5week.. saya jadi mudah letih,mengantuk sentiasa.. bila ptg je rasa lembek..

saya hamil 9 minggu xda alahan doctor cakap semua sihat ,suami yg muntah

Normal. Ikut pada badan masing2. Ape pun, ambil nutrisi yang cukup.

normal, saya tak ada alahan langsung masa pregnant anak sulung.