acar timun blh mkan tak

cuka bahaya ke

8 Balas

Cuka tak bagus untuk kandungan, stgh badan boleh makan je, stgh bdn tak. Kalau saya banyak benda tak boleh makan, sya pernah try tapi kalau nk try dalam kuantiti sedikit je. Badan saya tak boleh makan tembikai la ap la, klu makan akan bleeding😢

2y ago

Allahu.. takutnya 😓

boleh je. sbb kita mkn timun tu, bkn mkn cuka🤗 ada cuka sikit2 pd timun tu xpe je. asalkan jgn buat cuka utk minum memang tak boleh lah. hihi

haritu termakan jelatah.. lupa ada nenas dgn cuka 😂😂😂😂 tapi saya makan sikit jela.. tpi tula, sedap betul 😭😭😭😭

boleh je awk ,timun jugk blh menyebabkn keputihan bnyk...kalau sy laa bdn org lain sy xtaw

Cuka boleh makan, moderate intake. Boleh search dlm TAP ni

Cuka tak elok untuk janin.

elakkan