4weeks preggy

Saya hamil 4 minggu..dan ade keluar spotting darah cmpur lendir..is it normal?

8 Balas

Tak normal.pegi klinik cepat nnti dokter bg ubat kuat rahim.sama mcm saya masa 4w kena benda yg sama siap tngkp gmbr tunjuk dokter & she said “threatened miscarriage” & kena bedrest berjaga2 selalu...alhamdulillah skrg nk masok 4 bulan dah

4y ago

Tak skit juga sis ..mlm tu bleeding ckit bsok pagi pigi cek dan doktor tanya mcm2 pas tu suruh rehat ckup2 dan bagi mc ..n doktor scan masih blm nmpak apa2 masa 5w tu ..dia suruh dtg lepas 2 minggu untuk scan balik ..skg da 7w ..bleeding tu 1-2 hari jak masa tu ..cuma risau jak bila tiada kena bagi ubat kuat rahim lepas cek tu ..takut2 rahim tak kuat ..

normal sis tpi kalo x sedap hati bleh p hosp lh cek utk tengok keadaan kandungan. sy hri tu pun mcm tu ada bleeding tpi skit je lh trus p hosp sbb risau maklum lh first baby, excited n takut 🤣, Alhamdulillah kandungan sihat.

Better sis g klnik or hsptl jmpe doc.. sbb apa2 shj tnda spotting or bleeding d awl kehamilan adalah x normal.. blh brlaku keguguran jika lmbt brtindak dan menerima.rawatan..mg Allah pmudahkn segalanya..aamiin

Sy scan tvs doc cakap kantung 4 minggu normal ke no fetal pole.trasa berdebar rasa takut

Normal dearie, yet u still need refer to the doctor immediately🌷

kdg2 disebut implantation bleeding.. tpy klu nk sahih rujuk doc😊

Sy pn same.. Huhu.. Darah keluar spotty and ni lendir+ darah

Normal.