URI DI BAWAH MENUTUPI PINTU RAHIM

Saya hamil 20w dan check up baru2 ni uri berada dibwah dan hampir menutupi pintu rahim. Sebelum ini mengalami bleeding sepanjang trimester pertama disebabkan kandungan kembar yang tidak menjadi..hanya satu yg bertahan.. Adakah uri saya boleh naik ke atas dan boleh bersalin normal?3 mgu lg check up sekali lg.. jika uri tak naik ke atas sy kena refer pakar dan tak boleh bersalin normal..mohon pandangan dan petua2 dari mommies utk bantu saya..emosi kurang stabil dan rasa sedih sgt bila doc ckp boleh bg risiko pd ibu jika pintu rahim tbuka dan uri keluar dlu..anytime boleh jd walau xcukup masa utk bsalin ?

URI DI BAWAH MENUTUPI PINTU RAHIM
11 Balas

Salam sis.. Masa dpt tau yg kembar x jd tu hnya ada kantung saje ke? Bape lama bleeding?