Bolehkah beli ubat sdri di farmasi?

Saya hamil 13 minggu lebih,ubat (iron tablet,ascorbic acid,folic acid n vit B) y kkia bg hampir habis,utk 2-3 hari saja lagi..next appoinment 15/11/2021 ni... jd boleh ke sy beli ubat foilic acid di farmasi?brand ape yang ok?

3 Balas

boleh mintak dkt nurse yg selalu deal dgn kita masa check up nnti dia akan ambikkan. kena maklumkan la bila next check up sng dia nak tentukan brp byk ubat nk bagi. sy buat mcm tu

Kalau dah habis, boleh gi kk mintak ubat. Nnti diorang akan bagi.

Boleh.Ikut dos yg diberikan