DPO 9 test upt?

Saya gugur tahun lalu bulan 7, pastu sepakat dngan suami rehatkan rahim 6 bulan. Awal bulan 2 ni kite bercadang nak try balik. So saya guna opk track. Dpt opk peak 8 hari lalu. Skrng dpo 9, saja check upt nmpak samar. Mcm tak percaya sbab ni first cycle and saya pcos both ovary. BD pun 2 kali je dlam minggu subur. Doakan smoga kandungan saya kalini sihat and kuat dlam rahim ya. Saya juga doakan smua pejuang dua garis dpt merasa pregnant juga amin 🥰

DPO 9 test upt?
12 Balas

Saya pun sama dengn sis gugur bulan 8 dan rehatkan rahim 6 bulan bulan ni tengh ttc untk dptkan baby blik saya ada cyst tpi cyst dh kecut selepas berpantang makan. Semoga saya ada rezeki jgk mcm ni aminnn. Semoga urusan sis dipermudahkan🥰

1y ago

Waa sama. InsyaAllah ade tu nnt. Smoga berjaya cycle ni sis aminnn 🥰🫶🏻

sis memg pregnant ke Kalo upt Kita Kabur and Samar² mcm ni?sy Pon Ada buat test pregnant samar²...tapi bila guna clearblue not pregnant..jadi sy risau x pregnant ke Aku ni?xtau mana 1betul...sbb period sy dah delay 10 Hari ..😥

1y ago

Bole repeat lgi cek gune upt dipp and tell dulu

boleh tanya..awak gugur hari tu ada sebab tak? silap makan ke? ada simptom2 dia kalau mcm kandungan tak kuat? sebab nak tunggu 7 weeks nk scan tu lama jugak. hari2 risau

eh sy mcm penah nampak nama puan kt FB info ibu hamil/ TTC ..;)..tak tahu la org smaa ke x...anyway..boleh repeat test;)smga dpt khabar gembira

Tahniah. sya gugur bln10 thun lepas 🥹 nak juga upt mcm niii.. dah lewat period 5days blm repeat check. Dpo13 dah cek tpi negatif 🥲

1y ago

Aamiin🥲

Sis check upt strip brand apa tu ye? Dapat detect double line seawal dpo9. Sis ada simptom pregnant ke sebelum dapat double line tu?

9mo ago

InsyaAllah smoga ade rezeki sis juga. Try jaga makan minum and amalkan healthy lifestyle. And jgan stress2 and enjoy the flow je. 🥰

tahniah awak😍 Semoga dprmudahkan segala urusan awak yaaa🌹...sy pun sama situation dgn awk, harap sy pun ada rezeki cycle nii

1y ago

Period saya x tratur sis.. kadang 2 bulan skali kadang 2 bulan stengah skali.. huhu.

Mcm sy sis. Alhamdulilah skg da 34w. Doakan kandungan sihat dan selamat bersalin nanti ye🤍

Semoga ada rezeki sis.. Aamiin

1y ago

Aminn dah repeat test lagi pagi ni makin terang dah 🙏🏻

InshaaAllah positif ❤️

9mo ago

Iya sis ni post lama ni hehe. Skrng saya dah 7 bulan pregnant