DPO 9 test upt?

Saya gugur tahun lalu bulan 7, pastu sepakat dngan suami rehatkan rahim 6 bulan. Awal bulan 2 ni kite bercadang nak try balik. So saya guna opk track. Dpt opk peak 8 hari lalu. Skrng dpo 9, saja check upt nmpak samar. Mcm tak percaya sbab ni first cycle and saya pcos both ovary. BD pun 2 kali je dlam minggu subur. Doakan smoga kandungan saya kalini sihat and kuat dlam rahim ya. Saya juga doakan smua pejuang dua garis dpt merasa pregnant juga amin 🥰

DPO 9 test upt?
12 Balas

InshaaAllah positif ❤️

9mo ago

Iya sis ni post lama ni hehe. Skrng saya dah 7 bulan pregnant